Ontdek onze vernieuwde winterkaart vanaf vrijdag 15 oktober

Kokkin Myriam, hulpkok Philip en barvrouw Marleen staken de koppen bijeen om een vernieuwde winterkaart samen te stellen, vol gezellige, winterse gerechten. Onze bekende gourmet burgers kunnen natuurlijk niet ontbreken. Zo is onze Palace Burger met zalm terug van weggeweest!
Vanaf november presenteren we je trots onze winterse suggestie: parelhoenfilet met seizoensgroenten & amandelkroketjes. 

Voor vegans / vegetariërs is er een nieuwe, vegan salade met falafelballetjes & parelcouscous. Mmmm.... De vernieuwde winterkaart proef je vanaf vrijdag 15 oktober 2021 in Eetcafé 't Folk.

Benieuwd? Hier enkele 'specialleke's van onze vernieuwde winterkaart:

  • Onze wildsuggestie: parelhoenfilet met seizoensgroenten & amandelkroketje
  • Ovengebakken zalmfilet met gewokte groentjes & bearnaisesaus
  • Palace Burger (Gebakken zalm, sla en tartaar van mango)
  • Myriams gegratineerd vispannetje met kabeljauw, zalm, tongrol...
  • Poperings potjesvlees met Tierenteynse mosterd
  • Op de steengrill: gemarineerde lamskoteletten (5 stuks)  met lookboter
  • Tarte tatin met vanilleroomijs & slagroom
  • Duo sorbet
  • Coupe Advocaat

Kom vooral zelf eens langs om te proeven van dit lekkers!

Uitgebreid vegan en veggie aanbod

Op deze winterkaart vind je heel wat veggie en/of vegan gerechten terug: 

  • Vegan Salade 't Folk met falafelballetjes en parelcouscous
  • Vegan Bolognaise met falafelballetjes
  • Vanaf november: herfstrisotto met boschampigons & truffelolie
  • Vegan GreenwayBurger met geroosterde ui en tapenade
  • Warme geitenkaasje, appelreepjes met honingdressing
  • Vegan huisbereide chocomousse
    Vegan sorbet
  • ...

UNIEK! Bovendien pakt Eetcafé 't Folk maandelijks uit met een nieuwe, vegan suggestie. Bekijk onze Facebookpagina om de vegan suggesties te volgen!

Reserveer je tafel online!

Boek je tafeltje online via deze link. Makkelijk & snel.