Ontdek de nieuwe zomerkaart o.l.v. kokkin Myriam!

Het team van Eetcafé 't Folk verwelkomt een nieuw lid! Sinds enkele weken staat kokkin Myriam achter het fornuis. En bij een nieuwe kokkin, hoort een vernieuwde kaart. Samen met hulpkok Philip en barvrouw Marleen stelde Myriam een zomerkaart op met frisse gerechtjes. Je kan vanaf vrijdag 22 maart van deze gerechtjes smullen in ons Eetcafé.

Benieuwd? Hier enkele nieuwigheden van onze nieuwe zomerkaart:

  • Slaatje met gebakken scampi
  • Bord gerookte zalm met garnituur & frietjes
  • Noorse gerookte visschotel met tomaat-garnaal & frietjes
  • Scampi Tricolore in paprika-roomsausje met rijst / frietjes
  • Vegan rode bietenburger (rode biet, havermout & appel) met frietjes
  • Op de steengrill: gemarineerde lamskoteletjes met lookboter
  • Panini met gerookte zalm & kruidenkaas
  • Brusselse wafel (vanilleroomijs, warme chocoladesaus, aardbeien, slagroom of full option)
  • ...

Kom vooral zelf eens langs om te proeven van dit lekkers!

Uitgebreid vegan en veggie aanbod

Op onze vernieuwde zomerkaart vind je heel wat veggie en/of vegan gerechten terug. 

  • Vegan Thaïse curry met rijst & limoen
  • Salade geitenkaas, appelreepjes, honingdressing & frietjes
  • Wok Halloumi (gegrilde kaas uit Cyprus, pasta en knapperige groentjes)
  • Panini geitenkaas & pesto 
  • ...

UNIEK! Bovendien pakt Eetcafé 't Folk maandelijks uit met een nieuwe, vegan suggestie. Tot en met eind maart zetten we onze rode bietenburger (rode biet, havermout & appel) met frietjes  in de kijker. Deze bietenburger kan je zowel veggie als vegan bestellen. Bekijk onze Facebookpagina om de vegan suggesties te volgen!