Ontdek onze vernieuwde winterkaart vanaf vrijdag 16 oktober

Kokkin Myriam, hulpkokkin Christel en barvrouw Marleen zijn er opnieuw in geslaagd: ze stelden een heerlijke, vernieuwde winterkaart op, met seizoensgebonden gerechten. Je vindt er onze bekende gourmet burgers, traditionals & lekkers uit de zee. Aanrader: leg zelf je vis/vlees op de steengrill. Voor vegans / vegetariërs is er de nieuwe, vegan mix steengrill. Origineel & gezellig! De vernieuwde winterkaart proef je vanaf vrijdag 16 oktober 2020 in Eetcafé 't Folk.

Benieuwd? Hier enkele 'specialleke's van onze vernieuwde winterkaart:

  • Onze wildsuggestie: parelhoenfilet, warme herfstgroentjes & gratin dauphinois
  • Ovengebakken zalmfilet met gewokte groentjes & bearnaisesaus
  • Scampi tagliatelle tricolore met groentjes & een roomsausje van de chef
  • Palace Burger (Gebakken zalm, sla en tartaar van mango)
  • Myriams gegratineerd vispannetje met kabeljauw, zalm, tongrol...
  • Poperings potjesvlees met Tierenteynse mosterd
  • Op de steengrill: gemarineerde lamskoteletten (5 stuks)  met lookboter
  • Coupe Advocaat
  • Brusselse wafel met warme chocoladesaus / vanilleroomijs / slagroom / ...

Kom vooral zelf eens langs om te proeven van dit lekkers!

Uitgebreid vegan en veggie aanbod

Op deze winterkaart vind je heel wat veggie en/of vegan gerechten terug: 

  • Vegan Thaïse groentencurry met rijst
  • Op de steengrill: vegan Mix (falafelburgertjes, grillworst, no-chicken-reepjes, groentenspiesje & aangepaste sausjes
  • Vegan GreenwayBurger met krokante ui en tapenade)
  • Slaatje warme geitenkaas, appelreepjes, honingdressing & frietjes
  • Vegan huisbereide chocomousse
    Vegan sorbet
  • ...

UNIEK! Bovendien pakt Eetcafé 't Folk maandelijks uit met een nieuwe, vegan suggestie. Bekijk onze Facebookpagina om de vegan suggesties te volgen!

Reserveer je tafel online!

Boek je tafeltje online via deze link. Makkelijk & snel.