vr 24/05
Concert
20u30

Les Poules à Colin groeiden op in de coulissen van de vele Canadese folk festivals en leerde hun ambacht op mega jams met enkele van Quebec's beste trad-musici - waaronder hun ouders - in een regio die beroemd is om zijn muzikaal erfgoed.

Ondanks hun jonge leeftijd spelen Les Poules à Colin al meer dan negen jaar samen en dat blijkt uit hun sprankelende muziek. De groep heeft een sterke podiumprésence en toont een aanstekelijk speelplezier en trekt het publiek naar hen toe. De groep trad al op in grote steden en kleine steden in Canada, de VS, Europa, het Verenigd Koninkrijk en Australië, en Afrika, en verzamelde in korte tijd een dijk van een live reputatie.

za 01/06
Concert
20u30

Don Flemons brengt met zijn concerten de geschiedenis van de Amerikaanse rootsmuziek tot leven . De rol van de Afro-Amerikaanse gemeenschap in genres als country, folk en bluegrass wordt schromelijk onderschat. Met zijn laatste plaat wil hij aantonen dat er naast blues en jazz, er ook Afro-Amerikanen hun bijdrage leverden aan "blanke" genres als country en bluegrass. Maar in eerste instantie is dit vooral een fantastische artiest die u live niet mag missen.    

za 08/06
Concert
20u30

Naast de band Estbel, heeft het muzikale echtpaar Leana Vapper en Hartwin Dhoore een meer intiemer project waar ze dit voorjaar een album (Kodu) mee uit brengen. Samen brengen ze hun interpretatie van Estse traditionele muziek doorspekt met invloeden uit andere richtingen. Intieme muziek die je doet wegdromen.  

vr 14/06
Concert
20u30

Het Belgische antwoord op The War On Drugs? The Calicos! Ze wonnen Humo’s Rock Rally 2018 met hun sferische indierock met americanatoetsen. Het zestal staat bekend om hun gelaagde en uitgebalanceerde liveset. Hun eerste single ‘Our House’ werd geproducet door Reinhard Vanbergen (Das Pop, Novastar) en werd netjes opgepikt door Radio 1, Studio Brussel en Classic 21. Voorprogramma Galine brengt frisse, actuele pop met subtiele elektro-accenten.  

za 22/06
Foyerconcert
20u30

Het Limburgse antwoord op americana grootheden Wilco. Op Amerikaanse roots gestoelde muziek waar emotie niet wordt geschuwd. Kwaliteit kortom! Dit muzikaal schoons gratis en voor niets in uw favoriete muziekclub.