Paasvakantie '23: opening Klankpanorama; een toegankelijk, panoramisch dakterras in Dranouter!

In hetzelfde gebouw waarin de concertwerking Muziekcentrum Dranouter, het restaurant Eetcafé ‘t Folk, het spelletjesparcours De Klankmakerij, de burelen van Festival Dranouter en Vakantieverblijf De Backstage**** huizen, komt er met het dakterras nog een éxtra beleving bij.

  • Het dakterras is permanent te betreden via de trap aan de zijkant van het gebouw, tussen 9u - 17u30.
  • Tijdens de openingsuren van De Klankmakerij en Eetcafé 't Folk kan je ook gebruik maken van de lift. Dat maakt het panoramisch dakterras een van de weinige toegankelijke uitkijkpunten uit de hele regio. Zo kunnen ook gezinnen met buggy's, mensen in een rolstoel of mensen die minder mobiel zijn het adembenemende dakterras betreden. Dankzij die vernieuwde lift zet ook De Klankmakerij (op het eerste verdiep) een extra stap vooruit op vlak van toegankelijkheid.

Op het platform krijg je een onbelemmerd zicht op de topregio van de West-Vlaamse Heuvels.

  • Geniet tijdens de openingsuren van Eetcafé 't Folk van het uitzicht samen met een fris streekbier, picon van het huis, een huisgemaakte cocktail of een Heuvellandse wijn.
  • Laat het dakterras de uitvalsbasis zijn van jouw (halve) daguitstap of teambuilding bij De Klankmakerij.
  • Of praat er gezellig na met je groepje na jullie bezoek aan het indoor spelletjesparcours, een live concert van Muziekcentrum Dranouter, of jullie weekendje weg in Vakantieverblijf De Backstage ****.
  • Op de weide recht tegenover het gebouw zakken trouwens jaarlijks tienduizenden mensen af voor een onvergetelijke muziekvakantie: Festival Dranouter.

Info:
https://eetcafe.muziekcentrumdranouter.be/ - https://deklankmakerij.be/nl
Dikkebusstraat 234 – 8950 Dranouter
057 44 69 33
info@dranoutercentrum.beinfo@deklankmakerij.be

Het Klankpanorama kadert in Horizon 2025. Doorheen de ganse provincie West-Vlaanderen worden er de komende jaren heel wat uitkijkpunten gerealiseerd dankzij het project Horizon 2025, een samenwerking tussen de Provincie West-Vlaanderen en Westtoer.