Veilig genieten

In lijn met het veiligheidsprotocol dat werd goedgekeurd worden Eetcafé 't Folk en Muziekcentrum Dranouter volledig coronaproof ingericht. Wij zorgen voor voldoende ruimte en afstand en voor alle nodige preventiemaatregelen.  Muziekcentrum vzw en haar vele medewerkers voorziet alle locaties (concertzaal, Eetcafé 't Folk, sanitair...) van alle nodige veiligheidsvoorzieningen. We volgen de adviezen van de overheid nauwgezet op en sturen bij indien nodig.  Het gebouw wordt dagelijks volledig ontsmet voor aanvang. Toiletten en gladde oppervlaktes worden meermaals per dag gereinigd.

Covid Safe Ticket Plus in Eetcafé 't Folk en Muziekcentrum Dranouter

De meeste optredens van Muziekcentrum Dranouter zijn voor een zittend publiek. Het grootste deel van de concerten kan nog steeds plaatsvinden. Mocht een optreden toch niet kunnen plaatsvinden, dan krijgen tickethouders een e-mail toegestuurd. Check de concertagenda voor de laatste update.

Voor de horeca is er een sluitingsuur om 23 uur. Bezoekers mogen met maximum 6 aan tafel zitten.

Het covid safe ticket moet worden gecontroleerd bij een bezoek aan horeca en evenementen. Dat geldt dus ook voor je bezoek aan Eetcafé 't Folk en/of Muziekcentrum Dranouter.Alvast bedankt om jouw covid safe ticket én je identiteitskaart te tonen aan onze medewerkers.Zo kan je bij controle steeds bewijzen dat je voldoet aan de toegangsvoorwaarden.

Bovendien geldt de mondmaskerplicht bij evenementen. Dat betekent dat je als concertganger een mondmasker moet dragen tijdens je hele bezoek aan het evenement.

De mondmaskerplicht geldt bij horeca als je niet neerzit. Kom je bij ons langs voor een lekkere maaltijd met vrienden of familie, dan draag je je mondmasker enkel bij verplaatsingen doorheen het gebouw (bv naar het toilet). Eenmaal je aan tafel zit, kan je je mondmasker afzetten.


 

 

Heb je nog geen geldig COVID-certificaat van herstel (11 tot 180 dagen na de positieve test) of vaccinatie (volledige vaccinatie + 2 weken)?

Je kunt vooraf zelf zorgen voor een testcertificaat dat bij toegang tot de plaats waar het Covid Safe Ticket gevraagd wordt nog geldig is (geldigheid van 48 uur vanaf staalafname).
Je kan jouw covid safe ticket steeds digitaal op zak hebben in de CovidSafeBE app of downloaden via de portaalsites mijngezondheid.be, myhealthviewer.be en mijnburgerprofiel.be en uitprinten of digitaal bewaren. Vaccinatiecertificaten kunnen ook 24/7 per post besteld worden via het nummer 078 78 78 50 door jouw rijksregisternummer in te geven in het keuzemenu.

Algemene regels

  • Zie je iemand anders aan de kassa staan om af te rekenen? Gelieve dan even te wachten.
  • Betaal zo veel mogelijk contactloos of elektronisch. Cash betalen is ook mogelijk.
  • Was regelmatig je handen.
  • De toiletten worden regelmatig gereinigd. Ons personeel reinigt regelmatig alle oppervlaktes en klinken. We vragen jou om voor en na het gebruik van sanitair de handen te wassen of te ontsmetten. Alle faciliteiten hiervoor zijn aanwezig.