Combineer je maaltijd in 't Folk met een (dag)uitstap!

In hetzelfde gebouw als Eetcafé 't Folk bevindt zich Dranouter Experience, een erkend infopunt van Toerisme Heuvelland. Zo zijn Eetcafé 't Folk en Dranouter Experience een van de meest gastvrije plekjes in Heuvelland! Baliemedewerker Greet geeft jou met al haar toeristische expertise persoonlijke tips. Ze kent de regio op haar duimpje. Greet deelt al haar tips met jou voor een geslaagde (dag)uitstap: zowel activiteiten uit ons eigen aanbod, maar ook over wat er daarnaast in de ruime regio te beleven valt.

Benieuwd? Kom langs bij Dranouter Centrum (Dikkebusstraat 234 , Dranouter), vul ons contactformulier in of bel Greet even op voor meer info (057 44 69 33)!

PS: Baliemedewerker Greet stippelde 6 gratis wandellussen en 5 gratis fietslussen uit, die allemaal starten aan Dranouter Centrum/Eetcafé 't Folk. De kaartjes van de fiets- en wandellussen zijn gratis te verkrijgen aan de balie van Dranouter Centrum en in Eetcafé 't Folk. Fietsverhuur is mogelijk vlak naast Dranouter Centrum, bij Eeuwenhout Bike.