Eetcafé 't Folk pakt elke maand uit met een nieuwe vegan suggestie. 

Voor alle lieve mama’s die op zondag 12 mei komen eten, bieden we graag een glaasje bubbels aan. Leve mama!
Suggesties moederdagweekend:

Bij Eetcafé 't Folk plakt vanaf nu de vegan friendly-sticker aan de ruit! Want elke maand pakken we uit met een originele vegan suggestie. Op onze site en op Facebook houden we je op de hoogte over alle vegan suggesties.

EVA Westhoek zet alle horecazaken uit de regio die het hele jaar door vegan friendly zijn in de kijker zetten. Zij kwamen de vegan friendly-sticker overhandigen aan Eetcafé 't Folk. Lees hier het artikel in Het Laatste Nieuws.

Eetcafé 't Folk pakt elke maand uit met een nieuwe vegan suggestie. In april geniet je van een gezonde vegan wok met krokante groentjes, pasta, quorn en verse asperges (19,50 euro).

Tot snel!

Team Eetcafé 't Folk

We zijn op zoek naar een  keukenhulp die ons team vanaf 15 mei kan vervoegen en mee in de potten komt roeren.

Kom met je vrienden of familie naar Eetcafé 't Folk voor een gezellige maaltijd. Tof, eens met iedereen samen op restaurant! Vanaf vrijdagavond 19 april t.e.m. zondagavond 21 april kan je ons paasmenu bestellen (€ 39.00/pp). A la carte bestellen is ook mogelijk.

Op onze vernieuwde zomerkaart vind je heel wat veggie en/of vegan gerechten terug. Bovendien pakt Eetcafé 't Folk maandelijks uit met een nieuwe, vegan suggestie. 

Sinds enkele weken staat kokkin Myriam achter het fornuis. Samen met hulpkok Philip en barvrouw Marleen stelde ze een zomerkaart op met frisse gerechtjes... 

We bieden twee heerlijke bereidingen aan voor deze delicatesse: asperges op z'n Vlaams, en asperges met gerookte zalm en mousseline.

Op 10 maart is er het gratis optreden van de Griekse groep Sarikia in Eetcafé 't Folk. En daarom - helemaal in thema - kan u genieten van enkele Griekse suggesties.

Pagina's