Menu

Zin in een snelle hap, een stevige maaltijd of benieuwd naar een gerechtje uit de wereldkeuken?
Ga dan snel een kijkje nemen in ons aanbod!

Reserveer!

Reserveer je tafeltje via ons reservatieformulier.

Nieuws

De nieuwe winterwandeling vol mooie verhalen onder leiding van Yves Bondue kan je combineren met een lekkere maaltijd achteraf. Wandelaars krijgen na de wandeling heerlijke ragout van everzwijn met amandelkroketjes en gebakken witloof geserveerd. Er kan ook voor een veggie/ vegan alternatief gezorgd worden. 

Van vrijdag 11 november t.e.m. zondag 18 december loopt onze jaarlijke actie 'Picon for life' in kader van De Warmste Week. Kies voor een lekkere, huisbereide Picon en doneer zo € 1 per Picon aan het DWW Fonds. Zo krijgt iemand die het goed kan gebruiken, dankzij jouw fijn aperitiefmomentje, het ook een beetje warmer...

Slaatje gebakken scampi, Vlaamse karbonaden in St. Bernardus met gerookt spek, chocolade moelleux, ovengebakken zalm met gewokte groentjes & bearnaise... Lees snel verder!

Al meer dan 45 jaar slaagt Johnny Clarysse erin om telkens een groot feest te maken! Samen met zijn pianotoetsen en met zijn accordeon zingt hij de pannen van het dak. Hij bekoort alle muziekliefhebbers met de hits van toen en nu!

Zijn concerten vinden plaats in Eetcafé 't Folk op maandagnamiddag, telkens van 14u tot 17u. Op de tonen van Johnny kun je ook genieten van lekkere koffie en taart en kan je bijbabbelen met de andere fans! De concerten van Johnny zijn gratis. Klik hier voor meer info over zijn optredens. 

Van lekkers uit de zee tot vegan gerechtjes, frisse slaatjes of traditionals!

Wie alle etappes van de Klankmakerij heeft doorlopen, verzamelt onderweg punten, experimenteert met klank en doet allerlei muzikale weetjes op. Reserveer snel je bezoekje voor een unieke uitstap!

We hebben er 100.000 extra werknemers bij! Sinds kort staan er twee bijenkasten achter het restaurant. Onze honing zal je kunnen kopen in het restaurant én we zullen de verse honing gebruiken in onze gerechtjes. Meer korte keten kan bijna niet.

Heb je genoten van je bezoekje aan Eetcafé 't Folk? Deel je ervaring!

Nog op zoek naar een muzikaal of lekker cadeau?

WinterkaartFotoshoot
wafel
eetcafé t folk
camembert
eetcafe t folk
Winterkaart eetcafe