Menu

Zin in een snelle hap, een stevige maaltijd of benieuwd naar een gerechtje uit de wereldkeuken?
Ga dan snel een kijkje nemen in ons aanbod!

Reserveer!

Reserveer je tafeltje via ons reservatieformulier.

Nieuws

De nieuwe suggesties voor februari: 

  • Beenham met mosterdsaus: € 20,50
  • Vegan optie: gevulde portobello met tomaat-basilicumsaus en tagliatelle nestjes: € 21,50

Marleen, Philip, Myriam

Team Eetcafé 't Folk 

Kokkin Myriam, hulpkok Philip en barvrouw Marleen staken de koppen bijeen om een vernieuwde winterkaart samen te stellen, vol gezellige, winterse gerechten. We presenteren je trots onze winterse suggestie: parelhoenfilet, sherryroomsaus, wintergroentjes & amandelkroketten. Ook kozen we bewust voor een vegan wintersuggestie: parelcouscous met truffelolie & boschampignons. Mmmm....

Eetcafé 't Folk zoekt flexi-jobbers voor volgende taken: zaalmedewerker (weekend) en/of poetsopdrachten (weekend/week).

We stellen samen een takenpakket op naargelang jouw interesses en jouw beschikbaarheid

Op concertavonden van Muziekcentrum Dranouter werken we met een beperktere concertkaart, om jou optimaal te kunnen laten genieten van lekker eten & live muziek.

Op het platform krijg je een onbelemmerd zicht op de topregio van de West-Vlaamse Heuvels. Geniet van het uitzicht tijdens  een fris streekbier, picon van het huis, een huisgemaakte cocktail of een Heuvellandse wijn.

Laat het dakterras de uitvalsbasis zijn van jouw (halve) daguitstap of teambuilding bij De Klankmakerij. Of praat er gezellig na met je groepje na jullie bezoek aan het indoor spelletjesparcours, een live concert van Muziekcentrum Dranouter, of jullie weekendje weg in Vakantieverblijf De Backstage ****.

Wie alle etappes van de Klankmakerij heeft doorlopen, verzamelt onderweg punten, experimenteert met klank en doet allerlei muzikale weetjes op. Reserveer snel je bezoekje voor een unieke uitstap!

We hebben er 100.000 extra werknemers bij! Sinds kort staan er twee bijenkasten achter het restaurant. Onze honing zal je kunnen kopen in het restaurant én we zullen de verse honing gebruiken in onze gerechtjes. Meer korte keten kan bijna niet.

Heb je genoten van je bezoekje aan Eetcafé 't Folk? Deel je ervaring!

Nog op zoek naar een muzikaal of lekker cadeau?

WinterkaartFotoshoot
wafel
eetcafé t folk
camembert
eetcafe t folk
Winterkaart eetcafe