Menu

Zin in een snelle hap, een stevige maaltijd of benieuwd naar een gerechtje uit de wereldkeuken?
Ga dan snel een kijkje nemen in ons aanbod!

Reserveer!

Reserveer je tafeltje via ons reservatieformulier.

Nieuws

Joepie! Kijk hier, gemeente Heuvelland plaatst ons voortaan onder de kindvriendelijke horecazaken!
Wij zijn een van de 12 horecazaken in onze prachtige streek die een extra effort doet om het ook voor de kleinsten onder ons aangenaam en comfortabel te maken tijdens jullie bezoek. Wij voorzien onder andere een kinderstoel, tekenmateriaal, een kindermenukaart, een verschoonkussen, ... Wees dus zeker welkom met je kroost, hoe klein ze ook nog zijn. Geniet ervan!

Op het platform krijg je een onbelemmerd zicht op de topregio van de West-Vlaamse Heuvels. Geniet van het uitzicht tijdens  een fris streekbier, picon van het huis, een huisgemaakte cocktail of een Heuvellandse wijn.

Laat het dakterras de uitvalsbasis zijn van jouw (halve) daguitstap of teambuilding bij De Klankmakerij. Of praat er gezellig na met je groepje na jullie bezoek aan het indoor spelletjesparcours, een live concert van Muziekcentrum Dranouter, of jullie weekendje weg in Vakantieverblijf De Backstage ****.

De nieuwe winterwandeling vol mooie verhalen onder leiding van Yves Bondue kan je combineren met een lekkere maaltijd achteraf. Wandelaars krijgen na de wandeling heerlijke ragout van everzwijn met amandelkroketjes en gebakken witloof geserveerd. Er kan ook voor een veggie/ vegan alternatief gezorgd worden. 

Slaatje gebakken scampi, Vlaamse karbonaden in St. Bernardus met gerookt spek, chocolade moelleux, ovengebakken zalm met gewokte groentjes & bearnaise... Lees snel verder!

Wie alle etappes van de Klankmakerij heeft doorlopen, verzamelt onderweg punten, experimenteert met klank en doet allerlei muzikale weetjes op. Reserveer snel je bezoekje voor een unieke uitstap!

We hebben er 100.000 extra werknemers bij! Sinds kort staan er twee bijenkasten achter het restaurant. Onze honing zal je kunnen kopen in het restaurant én we zullen de verse honing gebruiken in onze gerechtjes. Meer korte keten kan bijna niet.

Heb je genoten van je bezoekje aan Eetcafé 't Folk? Deel je ervaring!

Nog op zoek naar een muzikaal of lekker cadeau?

WinterkaartFotoshoot
wafel
eetcafé t folk
camembert
eetcafe t folk
Winterkaart eetcafe