OVER 'T FOLK

Reserveren

Wil je zeker zijn van je plaatsje in ons gezellige Eetcafé? Reserveer dan snel je tafeltje! 

Eten, muziek & ambiance

Eetcafé 't Folk huist in hetzelfde gebouw als

  • concertwerking Muziekcentrum Dranouter
  • de burelen van Dranoeter vzw, de organisatie achter o.a. het bekende Festival Dranouter
  • het indoor spelletjesparcours De Klankmakerij
  • Vakantieverblijf De Backstage ****, helemaal uitgerust in Festival Dranouter-stijl

Kortom: de link met muziek is érg dichtbij in Eetcafé 't Folk!

Zo vind je op de menukaart een Kayam-burger (genoemd naar de Mainstage van Festival Dranouter), gerechtjes met een knipoog naar festival food, "kinderanimatie", lekkere streekbiertjes...
In ons interieur zorgen de sfeerbeelden van Festival Dranouter voor een instant, ontspannend gevoel. Neem zeker een kijkje naar de draailier, accordeon of viool in de vitrines!

In de foyer van Eetcafé 't Folk en in de concertzaal van Muziekcentrum Dranouter vinden geregeld optredens plaats. Gratis of betalend, folk of populair... Bekijk het concertprogramma via de menubalk van onze website. 

Gratis parking & oplaadzone elektrische fietsen

Eetcafé 't Folk bevindt zich op de hoek van de Dikkebusstraat en de Victoriastraat in Dranouter. Langs de weg in de Dikkebusstraat is het mogelijk om gratis te parkeren.

Wie met de elektrische fiets naar Eetcafé 't Folk komt, die kan zijn fiets gratis opladen op ons groot terras. 

Zomer- en winterkaart

In het voorjaar pakt Eetcafé 't Folk uit met een vernieuwende zomerkaart, met enkele zomerse gerechtjes. In het najaar introduceren we onze gezellige winterkaart. Daarnaast presenteren we elke maand een vegan suggestie.

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van nieuwe gerechten op de kaart!

 

Volg ons op Facebook

Op Facebook informeren we je graag over wat er allemaal te beleven valt in ons warme Eetcafé. Je krijgt er weetjes over het concertprogramma, updates over de nieuwe kaart, je kan mee beslissen welk gerecht je op de kaart wil... Af en toe valt er ook iets te winnen. Like dus snel de Facebookpagina van Eetcafé 't Folk!

Groot terras én panoramisch dakterras

Aan de voorkant van Eetcafé 't Folk hebben we een groot, zonnig terras. In de zomer kan je er onder parasols genieten van je favoriete gerecht. Mét uitzicht op de prachtige Kemmelberg en de festivalweide waar we in de zomer Festival Dranouter organiseren!

In het voorjaar van 2023 opent ons rolstoeltoegankelijk, panoramisch dakterras met een uniek totaalbeeld op de getuigenheuvels die de streek kenmerken.