Kokkin Myriam, hulpkok Philip en barvrouw Marleen staken de koppen bijeen om een vernieuwde zomerkaart samen te stellen, vol frisse zomerse gerechten. 

Joepie! Kijk hier, gemeente Heuvelland plaatst ons voortaan onder de kindvriendelijke horecazaken!
Wij zijn een van de 12 horecazaken in onze prachtige streek die een extra effort doet om het ook voor de kleinsten onder ons aangenaam en comfortabel te maken tijdens jullie bezoek. Wij voorzien onder andere een kinderstoel, tekenmateriaal, een kindermenukaart, een verschoonkussen, ... Wees dus zeker welkom met je kroost, hoe klein ze ook nog zijn. Geniet ervan!

De Griekse groep Sarikia speelt zondag 19 februari om 14u00 in de foyer. Om helemaal in de Griekse stemming te geraken zorgt het team van het eetcafé voor heerlijke moussaka. De ovenschotel met lamsgehakt serveren we met een fris Grieks slaatje aan € 22,00. Ook voorzien we een lekkere vegan versie. 
καλή όρεξη! 
 

Op het platform krijg je een onbelemmerd zicht op de topregio van de West-Vlaamse Heuvels. Geniet van het uitzicht tijdens  een fris streekbier, picon van het huis, een huisgemaakte cocktail of een Heuvellandse wijn.

Laat het dakterras de uitvalsbasis zijn van jouw (halve) daguitstap of teambuilding bij De Klankmakerij. Of praat er gezellig na met je groepje na jullie bezoek aan het indoor spelletjesparcours, een live concert van Muziekcentrum Dranouter, of jullie weekendje weg in Vakantieverblijf De Backstage ****.

Op zondag 12 februari viert Eetcafé 't Folk de dag van de geliefden met het Valentijn verwenbordje! Smul gezellig samen van een bordje vol verrassend lekkers voor € 15,00. 

De nieuwe winterwandeling vol mooie verhalen onder leiding van Yves Bondue kan je combineren met een lekkere maaltijd achteraf. Wandelaars krijgen na de wandeling heerlijke ragout van everzwijn met amandelkroketjes en gebakken witloof geserveerd. Er kan ook voor een veggie/ vegan alternatief gezorgd worden. 

Van vrijdag 11 november t.e.m. zondag 18 december loopt onze jaarlijke actie 'Picon for life' in kader van De Warmste Week. Kies voor een lekkere, huisbereide Picon en doneer zo € 1 per Picon aan het DWW Fonds. Zo krijgt iemand die het goed kan gebruiken, dankzij jouw fijn aperitiefmomentje, het ook een beetje warmer...

Kom je naar Dranouter voor een gezellige herfst- of winterwandeling, spring dan zeker binnen in Eetcafé 't Folk voor onze suggesties!

Slaatje gebakken scampi, Vlaamse karbonaden in St. Bernardus met gerookt spek, chocolade moelleux, ovengebakken zalm met gewokte groentjes & bearnaise... Lees snel verder!

Eetcafé 't Folk is uitzonderlijk open op vrijdagmiddag 11 november! 

Zet je (verlengd) weekend goed in & kom langs voor een huisbereide maaltijd in ons gezellig Eetcafé.

PS: Vanaf half oktober presenteren we je onze vernieuwde winterkaart!

Pagina's