Traditionals
Sommige gerechten zijn échte klassiekers, niet weg te denken uit de Vlaamse keuken. Dit zijn de "traditionals" van Eetcafé 't Folk:
Onze suggestie : Parelhoenfilet, sherryroomsaus, wintergroentjes en amandelkroketten | 28,50 |
Onze vegan suggestie : Winterse parelcouscous met boschampignons, sojaroom & truffelolie | 20,50 |
Vlaamse karbonaden in St. Bernardus met gerookt spek, slaatje & frieten | 17,50 |
Poperings potjesvlees & Tierenteynse mosterd | 16,00 |
Vol-au-vent, vidée, groentjes & frietenpotjesvlees & Tierenteynse mosterd | 17,50 |
Gemarineerde ribbetjes, lookboter, slaatje & frietjes | 18,50 |
Pasta bolognaise | 17,50 |
Vegan Pasta bolognaise met falafelballetjes | 18,50 |
Warm geitenkaasje met appelreepjes & honingdressing | 19,50 |
Warm geitenkaasje met appelreepjes, honingdressing & spekjes | 20,50 |