Tijdens het weekend van 11, 12 en 13 februari serveren we met veel liefde onze Valentijnssuggestie! 

Eetcafé 't Folk en Muziekcentrum Dranouter werken met het Covid Safe Ticket Plus-principe.

In oktober staat deze vegan suggestie op de kaart: vegan Salade 't Folk met falafelballetjes en parelcouscous

Kokkin Myriam, hulpkok Philip en barvrouw Marleen stelden een heerlijke, vernieuwde winterkaart op, met seizoensgebonden gerechten. Je vindt er onze bekende gourmet burgers, traditionals & lekkers uit de zee. Aanrader: onze wildsuggestie, de parelhoenfilet. Voor vegans / vegetariërs is er een nieuwe, vegan risotto. 

Ook kan je onze mosselen bestellen. Kokkin Myriam maakt ze voor jou klaar op jouw favoriete wijze!

Tijdens de Dranouter Zomersessies is Eetcafé 't Folk op donderdag 5/08 open vanaf 11u, op vrijdag 6/08, zaterdag 7/08 & zondag 8/08 vanaf 10u.

Wie alle etappes van de Klankmakerij heeft doorlopen, verzamelt onderweg punten, experimenteert met klank en doet allerlei muzikale weetjes op. Reserveer snel je bezoekje voor een unieke uitstap!

Tijdens de weekends van 25-27 en 2-4 juli presenteert Eetcafé 't Folk haar heerlijk scampifestijn. Daarnaast kan je ook enkele Eetcafé 't Folk-klassiekers bestellen. Spring dus tijdens het kermisweekend zeker eens binnen voor het scampifestijn! 

Op de line-up staan o.a. Hooverphonic, 20 jaar Flip Kowlier, Bart Peeters en Het Zesde Metaal. 

Eetcafé 't Folk heeft in primeur heerlijke, Belgische asperges. Deze lekkernij is enkel 's middags te bestellen, tot 14u. Kies jouw favoriete bereidingswijze:

Asperges op z'n Vlaams: 18,50 euro
Asperges met gerookte zalm: 20 euro

Liever een vegan gerecht? Op onze kaart staat een zomerse vegan wok met asperges en parelcouscous (20euro).

Pagina's