Vanaf vrijdag 28 juni is het weer zo ver: kermisweekend Dranouter 2024!

Proef de lente met onze nieuwe suggesties: 

  • Asperges op Vlaamse wijze
  • Asperges met gerookte zalm en mousselinesaus
  • Vegan suggestie: aspergewok met lentegroentjes en pasta 

Marleen, Philip & Myriam

Team Eetcafé 't Folk 

Laat je verrassen door onze nieuwe suggesties! 

  • Lamsstoofpotje met lentegroentjes en gratin dauphinois: € 28,50
  • Vegan suggestie: vidée met lentegroentjes en een limoensausje met puree: € 23,50

Marleen, Philip, Myriam

Team Eetcafé 't Folk

De nieuwe suggesties voor februari: 

  • Beenham met mosterdsaus: € 20,50
  • Vegan optie: gevulde portobello met tomaat-basilicumsaus en tagliatelle nestjes: € 21,50

Marleen, Philip, Myriam

Team Eetcafé 't Folk 

Groepen ontvangen we hier met open armen! Ons ruim, (rolstoel)toegankelijk restaurant is helemaal voorzien om een etentje met jouw familie, vriendengroep of vereniging vlot te laten verlopen. 

Benieuwd hoe we dit aanpakken? Je leest alles op onze pagina "Groepen"!

Het nieuwe jaar 2024 gaan we feestelijk inzetten met twee toepasselijke suggesties:

  • Vegan suggestie: pasta vol au vegan:  € 20.50
  • Beenhammetje met champignonsaus, slaatje & frieten: € 20.50

Klik hier om je tafeltje te reserveren in 2024!

Marleen, Philip, Myriam

- Team Eetcafé 't Folk

Cadeautip voor onder de kerstboom: een waardebon voor Eetcafé 't Folk! 
Zo schenk je iemand een gezellig tafelmoment, met klassiekers op het bord, in een warme, huiselijke omgeving.
Bestel je waardebon via e-mail naar info@dranoutercentrum.be of kom de waardebon afhalen tijdens onze openingsuren.
Alle info : https://eetcafe.muziekcentrumdranouter.be/
 

Van vrijdag 24 november t.e.m. zondag 17 december loopt onze jaarlijke actie De Warmste Picon in het kader van De Warmste Week. Kies voor een lekkere, huisbereide picon, want zo schenken we per picon € 1 aan het De Warmste Week-Fonds.

Zo krijgt iemand die het goed kan gebruiken, dankzij jouw fijn aperitiefmomentje, het ook een beetje warmer...

Kokkin Myriam, hulpkok Philip en barvrouw Marleen staken de koppen bijeen om een vernieuwde winterkaart samen te stellen, vol gezellige, winterse gerechten. We presenteren je trots onze winterse suggestie: parelhoenfilet, sherryroomsaus, wintergroentjes & amandelkroketten. Ook kozen we bewust voor een vegan wintersuggestie: parelcouscous met truffelolie & boschampignons. Mmmm....

De blaadjes vallen van de bomen - hoog tijd voor nieuwe suggesties die bij het weer passen!

We serveren je met veel plezier:

  • Parelhoenfilet met sherryroomsaus, wintergroentjes & amandelkroketjes.
  • Vegan romige parelcouscous, truffelolie en boschampignons.

Vergeet niet om je tafeltje te boeken via deze link ;-)

Pagina's