Op de line-up staan o.a. Hooverphonic, 20 jaar Flip Kowlier, Bart Peeters en Het Zesde Metaal. 

Eetcafé 't Folk heeft in primeur heerlijke, Belgische asperges. Enkel en alleen tijdens het moederdagweekend (8 & 9 mei) serveren we deze lekkernij. Kies jouw favoriete bereidingswijze:

Asperges op z'n Vlaams: 18,50 euro
Asperges met gerookte zalm: 20 euro

Liever een vegan gerecht? Op onze kaart staat datzelfde weekend vegan wok met asperges en parelcouscous (20euro)

Op nieuwe, tijdelijke openingsuren verwennen we jou met een heerlijke, beperkte kaart.

 Als alles goed gaat, kan je vanaf zaterdag 1 mei genieten van een gezellig diner in Eetcafé 't Folk. Boek dus snel al jouw tafeltje online!

We hebben er 100.000 extra werknemers bij! Sinds kort staan er twee bijenkasten achter het restaurant. Onze honing zal je kunnen kopen in het restaurant én we zullen de verse honing gebruiken in onze gerechtjes. Meer korte keten kan bijna niet.

Eetcafé 't Folk moet de deuren sluiten, tot nader order. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven wanneer we weer lekkere gerechtjes kunnen klaarmaken voor jou. 

Wegens de strenge coronamaatregelen die de Nationale Veiligheidsraad aankondigde op 16 oktober, kan het gratis optreden van Johnny Clarysse op maandag 19 oktober niet doorgaan.

Wil je blijven eten na de fantasierijke familievoorstelling "Floopi en het Muziekfeest!", aarzel dan niet! Enkel deze middag serveert Eetcafé 't Folk hét kindermenu bij uitstek: balletjes in tomatensaus met puree & een ijsje (€ 9.50). Mama's, papa's en grootouders kunnen à la carte bestellen.

In hetzelfde gebouw als Eetcafé 't Folk bevindt zich Dranouter Experience, een erkend infopunt van Toerisme Heuvelland. Zo zijn Eetcafé 't Folk en Dranouter Experience een van de meest gastvrije plekjes in Heuvelland! Baliemedewerker Greet geeft jou met al haar toeristische expertise persoonlijke tips. Ze kent de regio op haar duimpje. Greet deelt al haar tips met jou voor een geslaagde (dag)uitstap: zowel activiteiten uit ons eigen aanbod, maar ook over wat er daarnaast in de ruime regio te beleven valt.

In oktober staat deze vegan suggestie op de kaart: parelcouscous met boschampignons en truffelolie.

Pagina's